Nieuws - Schoolkorfbaltoernooi

Woensdag 17 mei vond het schoolkorfbaltoernooi plaats. Dit jaar werd het toernooi in Appelscha gehouden. Wat hebben de kinderen van ’t Startblok goed gespeeld op deze zonnige middag. Heel leuk om te zien hoe kinderen van ’t Startblok met elkaar samen spelen, elkaar bij het spel betrekken en elkaar aanmoedigen. Zo’n dag staat niet alleen in het teken van korfbal, maar ook in het teken van saamhorigheid.

Onze school ging niet met lege handen naar huis. Alle drie de teams van groep 3 namen een beker mee naar Donkerbroek. Groep 4 ging als tweede door in de poule en mag naar de Friese Kampioenschappen. Groep 5 was ook eerste geworden en mocht een beker in ontvangst nemen. Groep 6 is ook als tweede door in de poule en mag ook naar Hantum. Groep 8 was heel dichtbij om ook door te mogen, ondanks dat dit niet het geval is hebben ze met elkaar een mooie prestatie neergezet!

We kunnen terug kijken op een gezellige, sportieve en succesvolle middag! En we wensen de teams van groep 4 en groep 6 heel veel succes in Hantum! 

schoolkorfbaltoernooi

Geplaatst op: 24 Mei 2017

terug