Nieuws - Verjaardag juf Maaike

Wat was het 12 april een feestdag!

We begonnen deze dag gezellig met elkaar in de kring. En dat was niet zomaar een kring….

Nee, die kring bestond uit een politieman, Spiderman, Batman, brandweerman, piraat, prinsessen en nog veel meer moois. Na het zingen werd het hoog tijd voor een bingo. Wat was het spannend!

Van al die bingo spanning hadden we natuurlijk wel zin in eten en drinken gekregen. Dus zijn we maar snel begonnen met het versieren van een cakeje en zijn we het nog sneller op gaan etenJ

Eenmaal buiten werd ik verrast door mooie voorstellingen. Helemaal ingestudeerd met papieren teksten erbij, prachtig! Ook was er een voorstelling van politie en boeven. Natuurlijk hebben we nog even gezamenlijk verstoppertje gedaan en mocht de jarige Jet de kinderen zoeken.

Verder hebben we deze dag nog een spelcircuit gedaan die bestond uit sjoelen, blaasvoetbal, spelletjes spelen, uitbeelden en even lekker kleuren. En wat moesten we soms veel punten bij elkaar optellen bij het sjoelen!

Rond 12.15 uur werd het de hoogste tijd om de tosti apparaten aan te zetten. Heerlijk hebben we met z’n allen van de tosti’s gesmuld.

Na het buitenspelen hebben we nog even vrij gespeeld en sloten we deze feestelijke dag af met een filmpje.

Helaas vanwege een cursus moest de jarige Jet 10 minuten eerder weg, maar gelukkig was er een goede vervanger die met groep 3 de dag af kon sluiten.

Nogmaals wil ik alle kinderen van groep 3 bedanken voor deze gezellige dag!

Verjaardag juf Maaike

Geplaatst op: 13 April 2017

terug